Heisann

Hei og hallo!

Beklager så meget for at jeg ikke har blogget, men jeg har hatt det så travelt... Men jeg hadde det hvertfall veldig koslig på ferien min :) Jeg orker ikke og legge ut noen bilder fra turen, det er så stressende og legge over bilder fra kameraet.

Jeg vil bare si en ting: Hvorfor kommenterer dere på bildene mine? Det er jo jeg som har tatt dem, jeg blir veldig såret når dere sier sånt. Og jeg vil bare si at det er farlig at dere stresser meg opp, da kan jeg dø for jeg har en veldig uvanlig sykdom. Jeg husker ikke helt hva den heter. Men jeg er blitt veldig glemsk hvertfall. Derfor kan det hende at noen ganger kommer det mange innlegg og andre dager kan det hende at det ikke kommer noen i det hele tatt. Det er en veldig stressende sykdom, og det er dumt. For blir jeg alt for stresset kan jeg dø. Så pass på at dere ikke stresser meg opp!

Akkurat nå har jeg juleverksted helt for meg selv. Det er kjempe koslig! Jeg har laget en kjempe søt gave til mitt søte barnebarn Petra :)  (jeg legger ikke ut bilde, for jeg vil ikke hvise gaven til Petra vet dere!)

- Hva har dere gjort i det siste da? : )

 

- Karin

 

6 kommentarer

Frida

11.des.2010 kl.03:03

hahaha, kem e du egentli ?

kaiiak

12.des.2010 kl.11:04

jeg er karin pettersen?

Cecilie

15.des.2010 kl.22:42

ja, men drit i å kødde da.. det var liksom moro i starten, men dere har gått for langt med spøken her. dessuten er det ulovlig å utgi seg for noe man ikke er ;) jeg kan anmelde dere sånn serr, men det gidder jeg ikke :L men ja håper at dere kan skrive et innlegg om at alt var kødd elns, her er bevisene mine:

- det står at hun er pensjonist og at hun er 58 og man bli pensjoninst når man er 62 eller 64 elns..

- dere har alt for mange skrivefeil til at det kan være en 58 år gammel dame

- når jeg søkte på gammel dame på google bilder kommer bildene der har lagt ut av "karin pettersen" og btw så er det forskjellige folk på hvert bilde :L

- hvis du skal skrive at noe er for eks. kjempebra så skrives ikke det kjempe bra -.-

- det er ingen som skriver på bloggen sin at de har en sykdom som de ikke husker hva hete, lol

Cecilie

15.des.2010 kl.22:44

btw så skrives feriepause i ett ord ;)

Cecilie

15.des.2010 kl.22:50

+ at bildene deres er av en 80 år gammel dame ikke 58-åring

Karin

18.des.2010 kl.10:29

hva snakker du om? jeg kan si at det med bildene stemmer, det har jeg også skrevet før. det er bare det at jeg ikke tør og legge ut bilder av meg selv. noe annet er at ikke alle blir pansjonister når de er 62/64. det er opp til vær enkelt jobbplass. Og beklager, jeg ser ikke så godt så jeg ser ikke hva jeg skriver, og jeg har heller aldri vært noe god i staving. Hvordan vet du om det med sykdom? har du spurt alle mulige kanskje? så dine bevis var ikke så gode :) men hvis du ikke liger meg eller bloggen min, hvorfor gidder du å lese da? Du må ha veldig lite å gjøre siden du søker på "gammel dame" på google osv. Men jeg må si at jeg blir litt lei meg når du "cecilie" klager sånn på meg, jeg er den jeg er. Lev med det, eller ikke les bloggen min :)

Skriv en ny kommentar

Kaiiak

Kaiiak

58, Asker

Hei! Velkommen så mye til min blogg! Her skriver jeg om mye forskjellig. Mitt største ønske er å vise alle de fjortis bloggene at man kan være like så kul uten brunkrem, rynkekrem er mye mer effektiv og er myyye bedre for huden!! KOS DEG ! BARE SI HEI OM DU SER MEG PÅ GATEN! (jeg er ofte i byen, er jo pensjonist så har så god tid)

Kategorier

Arkiv

hits