NYTT DESIGN

Heihallo allesammen!

Jeg vil gjerne gi en bursdags hilsen til min kjære datter! Hun heter Klara :) Jeg elsker deg petrunella mi :):):):):) Du er min fiolin og høryre arm! :) Jeg håper virkelig at du leser dette!

 

Ja, til overskriften. Jeg (Karin) har nå laget nytt design. Jeg brukte veldig lang tid og strevde masse. Jeg har holdt hele dagen, og tilslutt fikk stressvansker. Så det kan hende at jeg ikke blogger så ofte! Beklager så meget, men jeg er jo ganske gammel. Men vi kjære sønn www.larstangen.blogg.no kommer til og blogge litt :)

 

HÅPER DERE LIKTE DESIGNE!!!!

 

p_1694395.jpg

Dette er meg på mi første photoshoot, gled dere. Det blir mer!

 

 

Q- Do you like me?

 

 

- Karin

5 kommentarer

per

04.okt.2010 kl.22:09

HERRE GUD FOR EN JÆVLI STØGG DAME DU E!!

FY FAEN!!! DET E SÅ JÆVLI TEIT AT SÅNNE GAMLE DAMA SOM DÆ BLOGGE Å SMINKE SÆ OSV HERREGUUD

FUCK DÆÆ

ceis

04.okt.2010 kl.22:17

hei

jeg vil gjerne lage et design til deg :) her har du bloggen min www.ceis.blogg.no ta kontakt hvis du vil at jeg skal lage en header ;D legg igjen en komentar på bloggen eller send mail med bildene du vil at skal være med til ceis.blogg.no@gmail.com eller ceis.blogg.no@hotmail.com takk :)

Kaiiak

04.okt.2010 kl.22:35

Hei! jeg har nå sendt deg en mail :)

ceis

05.okt.2010 kl.10:55

mailen har ikke kommet gjennom, men hvis du sender en mail til ceis.blogg.no@gmail.com er jeg ganske sikker på at det funker bedre, takk :)

Kaiiak

05.okt.2010 kl.11:44

okei, skal prøve :)

Skriv en ny kommentar

Kaiiak

Kaiiak

58, Asker

Hei! Velkommen så mye til min blogg! Her skriver jeg om mye forskjellig. Mitt største ønske er å vise alle de fjortis bloggene at man kan være like så kul uten brunkrem, rynkekrem er mye mer effektiv og er myyye bedre for huden!! KOS DEG ! BARE SI HEI OM DU SER MEG PÅ GATEN! (jeg er ofte i byen, er jo pensjonist så har så god tid)

Kategorier

Arkiv

hits